Bruiloften

Dorette is uw ceremonieel fluitiste voor huwelijkszegeningen, zowel op het stadhuis/ de trouwlocatie als in de kerk. 

Dorette Lagendijk verzorgt samen met haar collega's op de harp, de piano of het orgel, sfeervolle intermezzi op het stadhuis/ de trouwlocatie of tijdens de huwelijksinzegening in de kerk. 

De keuze van muziek is zeer persoonlijk. Dorette kijkt graag samen met u mee en adviseert graag, om zo passend advies te geven voor een prachtige muziekale bruiloft. 

Geniet van stukken als: Trumpet Voluntary van Clarck, Ariosso en Aria van Bach. Canon in G van Pachelbel. Suger Plum Fairy van Tjaikovsky. Gymnopedie van Satie, Jesu, Joy of Men's Desiring van Bach. Ave Maria van Gounod. Schubert en Bach. Le Cygne van Saint-Saens. The Watermusic en the Fireworks van Haendel. De Vierjaargetijden van Vivaldi. Vocalise van Rachmaninou. One Hand - One Heart uit de Westside Story. Spanish Love song e.v.a.

Naast klassieke stukken speelt Dorette ook populaire muziek zoals bijvoorbeeld: Happy van Pharrel Williams, She van Charles Aznavour, The Rose van Bette Mindler.

Bij de borrel, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, high tea of diner kun je kieizen voor een verfijnde mix van klassiek, lichtklassiek, musical, film, tango, bossa nova, populaire muziek en niet te vergeten folk. De muziek klinkt aangenaam op de achtergrond, je hoort stukken als Somewhere over the rainbow, ElChoclo, Piazolla, Night's in White Satin, Carmen Entr'acte.

Maak je muziekwensen aan ons kenbaar en wij zorgen voor een oogstrelende muzikale omlijsting tijdens deze onvergetelijke huwelijksdag.

Zelfs Uw favoriete nummer studeren wij graag voor u in!

Laten we 
kennismaken!

dorettelagendijkmusic@gmail.com
06 82 20 42 67

Contact

06 82 20 42 67
dorettelagendijkmusic@gmail.com

Adres

Klompéstraat 5
3371 VS Hardinxveld Giessendam