Uitvaarten

Dorette Lagendijk verzorgt sfeervolle intermezzi tijdens uitvaarten. Veel mensen ervaren het als sfeervol om tijdens de uitvaart live muziek te horen. De keuze van muziek is zeer persoonlijk, en misschien ook een laatste wens, die men wil vervullen van de overledene. Dorette kan u adviseren om de best passende muziek te kiezen voor de uitvaart.

U kunt met haar een afspraak maken om e.e.a. te bespreken betreft wensen van de overledene, denk aan een favoriet nummer, of juist dat er geen wensen van de overledene bekend zijn; hoe dan toch een keuze te maken in de sfeer/het gevoel welke stukken passend zijn bij deze persoon. 

Dorette haar repertoire is zeer groot. Van klassiek tot populair, film, musical enz. Enkele stukken die men vaak vraagt zijn o.a. Canon van Pachelbel, Aria, Ave Maria, Bist du bei mir en Jesu meine Freude van Bach. Ave Maria van Schubert en Gounod, Dans van de zalige geesten van Gluck, Meditation van Massenet, Träumerei van Schumann, Largo uit de Fluit sonate e-klein van Haendel, Hallelujah van Cohen, Amazing Grace-Traditional, The Rose van Bette Midler, The Wind beneath my Wings, Candle in the Wind van Elton John , Time to say Goodbye van Andrea Bocelli e.v.a.

Natuurlijk kan Dorette favoriete nummers instuderen mocht dat niet op haar repertoire staan. De muziek kan akoestisch als versterkt worden gespeeld, afhankelijk van uw wensen.

Laten we 
kennismaken!

dorettelagendijkmusic@gmail.com
06 82 20 42 67

Contact

06 82 20 42 67
dorettelagendijkmusic@gmail.com

Adres

Klompéstraat 5
3371 VS Hardinxveld Giessendam